کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

روایت وحشتناک فعال زن سعودی از شکنجه های آل سعود

روزنامه گاردین در گزارشی درباره لجین الهذلول، فعال زن سعودی که مقامات ریاض او را بازداشت کرده‌ و مورد شکنجه قرار داده‌اند، نوشت، لجین در دنیای بیرون از عربستان در مقایسه با دیگر زنان فعال سعودی تاثیرگذارتر است، این در حالی است که در وطنش به او به دیده تهدید نگریسته می‌شود که باید با او برخورد شده و متوقفش کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 25
کد خبر: ۱۲۰۷۸

به گزارش راهبرد معاصر ،  این روزنامه نوشت، لجین همیشه از اوضاع نادرست عربستان از جمله ممنوعیت رانندگی برای زنان انتقاد می‌کرد اما وقتی که به سن ۲۹ سالگی رسید مقامات امارات او را در حال رانندگی بازداشت کرده و به عربستان فرستادند و در این کشور تازه‌ترین اقدامات از سلسله سرکوب‌های وحشیانه علیه وی آغاز شد.

 

گاردین از زبان لجین نوشت، مقامات سه روز او را بازداشت و سپس آزاد کردند اما پلیس دوباره برای بازداشت او به منزل خانواده‌اش در ریاض بازگشت، چشمانش را بست و او را در صندوق عقب ماشین انداخته و به بازداشتگاه برد. بازداشتگاهی که لجین آن را "کاخ وحشت" توصیف کرد؛ جایی که مورد شکنجه قرار گرفته و به تجاوز و قتل تهدید شد. روزی که در بازداشت بود برایش بیشتر از یک سال گذشت.

 

این روزنامه به نقل از ولید الهذلول، برادر لجین نوشت، سعود القحطانی، مشاور سابق ولیعهد عربستان بارها از بازداشتگاه مذکور دیدن کرده بود تا خود بر شکنجه خواهرش نظارت داشته باشد. القحطانی در یکی از این بازدیدها به لجین گفته بود: تو را می‌کشم، قطعه قطعه‌ات کرده و بعد در چاه مستراح خواهم انداخت. القحطانی گفته بود، قبل از کشتن لجین به او تجاوز خواهد کرد.

 

ولید توضیح داد که خواهرش شوکه شده و به درستی فکر نمی‌کند، زیرا لجین در یکی از مکالمات تلفنی خود با خانواده‌اش از داخل زندان گفت: آنها آبرو و حیثیت مرا بردند، در زندان ماندن برای من بهتر است. اقدامات آنها با من وحشتناک بود.

 

گاردین نتیجه گرفت، وجهه جهانی لجین، الهام‌بخش فعالان زن و مطالبه‌گران حقوق زن است، تا جایی که مجله آمریکایی "تایم" لجین را به عنوان یکی از ۱۰۰ شخصیت تاثیرگذار در دنیا انتخاب کرده و در کنار ایمان النفجان و نوف عبدالعزیز برنده جایزه انجمن جهانی قلم "PEN" شده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار